Το Γραφείο μας

Ονομάζομαι Γαλακτόπουλος Δημήτριος του Γεωργίου. Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1982. Ζω και κατοικώ στις Σέρρες από το 1996. Από το 1999 η επιχείρηση "Κτηματική Σερρών" δραστηριοποιείται νόμιμα στο χώρο της ακίνητης περιουσίας στην πόλη των Σερρών, με έμψυχο δυναμικό 3 ατόμων.

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα των Οικονομικών όπου απέκτησα το πτυχίο μου. Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στην "Χρηματοοικονομική Λογιστική και Διοίκηση Επιχειρήσεων" και κατέχω πτυχίο στους Η/Υ, έχω άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας και καλή γνώση Ιταλικών. Υπηρέτησα και εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ως Έφεδρος Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Η ενασχόληση μου με τον κλάδο των Ακινήτων, εμφανίστηκε από την καθημερινή τριβή του πατέρα μου, Γαλακτόπουλου Γεώργιου, με τον κλάδο. Έτσι εγώ σήμερα συνεχίζω μαζί με αυτόν αυτή την προσπάθεια.

Θεωρώ μέσα από την επαγγελματική μου εμπειρία, ότι η εκτίμηση της Ακίνητης περιουσίας είναι το πιο σημαντικό εργαλείο για έναν σωστό επαγγελματία. Παρακολουθώ όλα τα θέματα της Ακίνητης περιουσίας και της φορολογίας, έτσι ώστε ο πελάτης να είναι γνώστης της σωστής πληροφορίας. Είμαι υπέρμαχος της αλήθειας και της ειλικρίνειας, κάτι που με διακατέχει και στην προσωπική μου ζωή.

Στόχος μου είναι η προσωπική μου καταξίωση μέσα από τα αποτελέσματα της δουλειάς μου. Θέλω να ευχαριστήσω εκ των προτέρων όλους όσους μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια της σταδιοδρομίας μας και όσους μας επισκέπτονται στο ισόγειο ιδιόκτητο γραφείο μας που βρίσκεται επί της οδού Π. Κωστοπούλου 14, στο δρόμο του Εμπορικού Επιμελητηρίου και του κεντρικού κινηματογράφου "ΚΡΟΝΙΟ" και στα τηλέφωνα 23210-64333 και 694 445 6740.

Καλέστε μας

  • Για περισσότερα ακίνητα και προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω:
  • Tηλ: 23210 64333
  • Κιν: 694 445 6740
  • Διεύθυνση: Π.Κωστοπούλου 14
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.